Oud papieractie basisscholen 2020

Oud papieractie basisscholen

Om de paar weken, op zaterdag, rijden ouders van leerlingen van de Margrietschool en de Regenboogschool met aanhangers door de wijk om uw oud papier op te halen. Dat is goed voor het milieu en goed voor deze scholen. Het ophalen van oud papier is na de ouderbijdrage de belangrijkste bron van inkomsten voor de Ouderraden. De opbrengst komt dus ten goede aan de activiteiten voor de kinderen. Er worden bijvoorbeeld nieuwe boeken aangeschaft voor in de bibliotheek.

Waar wordt het oud papier opgehaald?

  • Stedenbuurt (inclusief Linschoterweg, Van der Valk Boumanlaan en Minkemalaan)
  • Eilandenbuurt (Elba-, Malta- t/m Vegakade)
  • Margrietschool (Oeralstraat)
  • Cattenbroekendijk
  • Flat bij De Boekentuin (Godfried Bomansweg)
  • Muntenbuurt

We hopen dat u de moeite wilt nemen om uw oud papier op onderstaande data op zaterdag voor 9.00 uur buiten te zetten.

Ophaaldata

2020: 11 januari, 1 februari, 7 maart, 4 april, 16 mei, 13 juni, 11 juli

Helaas hebben we niet genoeg mankracht om het papier in de gehele wijk op te halen. Indien u niet in een gedeelte van de wijk woont waar het papier wordt opgehaald, dan kunt u het papier zelf naar de container brengen. Deze staat op de aangegeven zaterdagen tussen 9.00 en 11.30 uur op het schoolplein van de Margrietschool. Daarnaast vindt u van 9.00 tot 16.00 een container op de parkeerplaats bij de Regenboogschool op de vrijdagen voorafgaande aan de ophaaldagen.

Als laatste willen wij u vragen om het oud papier zoveel mogelijk aan te bieden in een kartonnen doos dan wel bij elkaar te binnen door middel van een touw. Graag niet aanbieden in een krat of tas.

Namens de oudervereniging van de Regenboog en de ouderraad van de Margrietschool, hartelijke dank voor uw medewerking.