Tentoonstelling Greetje Baars in Het Baken

Kunstminnaars in onze wijk kunnen een bezoekje brengen aan Het Baken. Daar kunnen ze de tentoonstelling van Greetje Baars uit Driebergen bekijken. Greetje heeft haar opleiding gevolgd aan de H.K.U. en maakt nu vooral acryl-schilderijen. soms werkt zij ook met mixed media en monoprint. Zij laat zich vooral inspireren door landschappen én door een mensbeeld in relatie met het Godsbesef zoals zij dat ervaart.

Zoals Greetje het verwoord: Op stille plekken en in landen met een overweldigende natuur, kun je zowel beheerst worden door een gevoel van enorme grootsheid als ook van de nietigheid en vergankelijkheid van je eigen bestaan. Zij geeft in Het Baken een overzichtstentoonstelling van haar werken.
Het Baken is gelegen aan de Beneluxlaan 3, tegenover winkelcentrum Snel en Polanen. De tentoonstelling is tot 7 mei te bezichtigen. Meer informatie over Greetje Baars vind je op haar website: www.greetjebaars.nlSchilderij Greetje Baars