De koffieochtend voor onze senioren.

De koffieochtend voor onze senioren.

Het is nog steeds een groot succes. Die koffieochtend, die iedere twee weken in Het Baken op dinsdagmorgen van 10 – 12 uur wordt georganiseerd. Meestal zijn er tussen de 50 en 70 senioren aanwezig. Zij komen dan om koffie te drinken, een praatje te maken, te sjoelen, koersbal te spelen of met andere spelletjes, als rummicup en klaverjassen, bezig te zijn. Ook is altijd een groepje dames actief om prachtige kaarten te maken. In het algemeen loopt het seizoen van september tot mei.

De winterperiode 2015/2016 is op dinsdag 17 mei jl. afgesloten. Niet met een gewone koffieochtend maar met een lunch. Een kleine 60 mensen van de vele trouwe bezoekers hebben die dinsdag aan deze afsluitlunch deelgenomen. Zoals gebruikelijk werd de ochtend georganiseerd door de groep vrijwilligers. Ook ditmaal werd het financieel mogelijk gemaakt door Supermarkt Jumbo van het La Fontaineplein. Iedereen heeft zich de uitgebreide broodmaaltijd uitstekend laten smaken. Helaas bleek voorzitter Gerard van der Lit niet in de gelegenheid te zijn de lunch met zijn aanwezigheid op te luisteren.
Met de wensen voor een mooie zomer nam men afscheid. Op dinsdag 6 september a.s. hoopt men elkaar weer te treffen. Dat is de eerste dag van het nieuwe seizoen. Steeds 2 weken later is de volgende bijeenkomst. Alle senioren uit onze wijk zijn hartelijk welkom. En als U twijfelt: kom gerust eens een keer kijken.