Eten bij je buren

Maak je buren gelukkig met een eigengemaakte maaltijd!

Het wijkplatform organiseert van vrijdag 24 september tot en met zaterdag 2 oktober voor het eerst ‘Eten bij je buren’. Kook voor je buren of schuif aan.

Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in Woerden kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en tegelijkertijd de kans krijgt om zijn of haar buurtgenoten te leren kennen.

Doe jij mee als kok of als gast?

Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen en hoeveel porties je aan wilt bieden. Samen zorgen we ervoor dat jouw buurtgenoten weten dat jij gaat koken en dat zij van deze maaltijden kunnen gaan genieten.

Meedoen

Meld je aan als kok

Beschikbare tafels

Vrijdag 24 september

Carolien & Herman (Vegetarisch) / 6 van 6 stoelen beschikbaar / Kallameer (Waterrijk) / €7.50 p.p. (inclusief drankjes) / 17:30 / Reserveer een plekje

Zaterdag 25 september

Zondag 26 september

Maandag 27 september

Dinsdag 28 september

Woensdag 29 september

Donderdag 30 september

Vrijdag 1 oktober

Zaterdag 2 oktober

Veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen? Ook buiten de wijken Snel & Polanen en Waterrijk?

Jazeker! Hoe meer deelnemers hoe beter.

Wat zijn de kosten?

Dat bepaalt de kok. Bij elke beschikbare tafel kan je vinden wat de kosten zijn en of dit inclusief drankjes is.

Hoe moet ik betalen?

De kok stuurt achteraf een betaalverzoek.

Kan ik dieetwensen aangeven?

Absoluut. We willen dat iedereen een leuke avond heeft. Bij jouw aanmelding, geef je jouw dieetwensen door. Heb je een hele specifieke voorkeur, is het misschien leuk zelf jouw tafel beschikbaar te stellen.

Wat betekent de tijd?

Sommige koks hebben een voorkeur om vroeg te eten, sommigen om laat te eten. Vandaar dat zij een starttijd aangeven. Je bent als gast welkom vanaf de tijd die bij de tafel vermeld staat. Het diner zal niet lang daarna worden geserveerd.

Mogen kinderen ook meedoen?

Zeker weten! Geef in het aanmeldformulier onder ‘Met hoeveel personen wil je komen eten?’ aan om hoeveel volwassen en hoeveel kinderen het gaat.