Op zoek naar handgemaakte cadeautjes?

Op zoek naar handgemaakte cadeautjes?

Op de locatie van onze dagbesteding zitten we niet stil! Hier worden hele mooie producten gemaakt, die we te koop aanbieden in onze winkel en in onze webshop.

Wat biedt Zorg-Los?

Alweer 7 jaar is Zorg-Los gevestigd op de Terschellingkade 6. Met ons team van professioneel opgeleide mensen geven wij bij Zorg-Los zorg op maat binnen onze dagbesteding en ambulante dienstverlening. Op onze dagbesteding bieden wij plek aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychische, psychiatrische problemen.

Wat maken wij?

Op onze locatie zijn we dagelijks bezig met het creëren van mooie producten.  Er wordt getimmerd, gekleid, genaaid, kaarsen gegoten, zeepjes gemaakt, geknutseld.

Ons assortiment varieert. Zo hebben wij nu ook zelfgemaakt keramiek in onze winkel. Elk stuk is weer uniek. Wij maken schalen, dieren, tegels, vazen etc.

Ook hangen er diverse kunstwerken aan onze muur. En wat vindt u van onze mozaïek werken?  Verder bieden wij o.a. aan kaarsen, kaarsenhouders uit beton gegoten, kookschorten, tassen, sieraden.

Een van onze vrijwilligers heeft het beschilderen van porselein geïntroduceerd. Hier zijn prachtige serviesstukken uit voortgekomen.

Winkel op de Terschellingkade 6

In ons winkeltje op de Terschellingkade kun je zelf rondsnuffelen tussen onze spulletjes. Wij pakken uw cadeautje met liefde voor u in. 

Webshop

Ook wij gaan mee met de tijd! Daarom hebben wij een webshop ingericht. In onze webshop vindt u ook een groot aantal artikelen.  U kunt online betalen via de iDeal omgeving. Wij zorgen voor een veilige verzending van uw aankoop.

Onze link: https://www.zorg-los.nl/winkel/

Werk verbindt mensen met de samenleving.

Het maken en ontwikkelen van onze producten geeft ons veel voldoening. Wanneer wij onze producten verkopen geeft dat een gevoel van trots. Door het meedoen aan onze samenleving ervaart men weer eigen kracht, gevoel van betekenis, geeft zelfvertrouwen.