Bestuurslid Heidi den Hartigh gaat nieuwe uitdaging aan

Bestuurslid Heidi den Hartigh gaat nieuwe uitdaging aan

Het bestuur van ons wijkplatform zal 2018 ingaan met een bestuurslid minder. Een van onze ervaren krachten: Heidi den Hartigh heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat heeft ze vorige week woensdag bekendgemaakt.

De Hartigh was eerst actief actief als secretaris van het platform en sinds medio vorig jaar algemeen bestuurslid. Sinds 2014 heeft ze deze taken met verve vervuld. De komende tijd gaat ze naast haar drukke baan een nieuwe politieke uitdaging aan. Ze gaat de lokale politiek versterken met een rol als fractie-assistent van Lijst van der Does en voor die partij staat ze ook op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar.


Heidi den Hartigh neemt afscheid.

Platformvoorzitter Gerard van der Lit toont veel waardering voor Den Hartigh: “Heidi was een zeer belangrijk element in onze actieve bestuur. Ze heeft zich met veel zware dossiers beziggehouden en actief de belangen van onze bijna tienduizend inwoners tellende wijk behartigd. We zullen haar inbreng enorm missen. Uiteraard wensen we haar veel succes in haar nieuwe rol en zijn we er zeker van dat ze een enorme aanvulling zal zijn aan de raad van onze actieve gemeente. “