Enquête over recreatieplannen Cattenbroekerplas

Enquête over recreatieplannen Cattenbroekerplas

Onlangs ontvouwde De Pretfabriek haar plannen voor een recreatiecentrum bij de Cattenbroekerplas in Woerden. Wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk organiseert een enquête op de website: www.cattenbroek.nu, Daar kunnen bewoners en gebruikers hun mening geven over de plannen.

De Pretfabriek is de ondernemer die door de gemeente is geselecteerd om plannen te ontwikkelen voor de Cattenbroekerplas. De plannen zijn omvangrijker dan het oorspronkelijke bestemmingsplan toelaat. Met de plannen wordt de omgeving van het recreatiegebied ontwikkeld en op een hoger plan getild.

Voor het wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk reden genoeg om een enquete rond dit onderwerp te organiseren. Voorzitter Gerard van der Lit: “We zijn erg benieuwd naar de mening van de wijk naar de plannen. Ze zullen een behoorlijke impact hebben en de Cattenbroekerplas zoals we die nu kennen flink veranderen. Vandaar dat we een enquete zijn gestart. Op deze manier kunnen we bepalen wat de mening is van de omwonenden en gebruikers van de plas. We hopen dat veel mensen de vragenlijst invullen en hun mening geven”

Dit is niet de eerste keer dat het platform een wijkraadpleging organiseert. Eerder werd de wijk gevraagd naar haar mening over het afvalsysteem van de gemeente en de bouwplannen voor Snellerpoort. “Dit past in de constructieve houding van het platform en op deze manier kunnen we op transparante wijze mening van de wijk vertegenwoordigen.” De resultaten van de enquête zullen aangeboden worden aan raad, ondernemer en het college.