Workshop-aanbieders gezocht voor het sport- en cultuurstimuleringsproject ‘Sjors, ontdek je talent!’

Workshop-aanbieders gezocht voor het sport- en cultuurstimuleringsproject ‘Sjors, ontdek je talent!’

‘Sjors, ontdek je talent!’ wordt komend schooljaar voor de vijfde keer georganiseerd in de gemeente Woerden! Dat betekent dat duizenden kinderen komend schooljaar weer de kans krijgen om kennis te maken met jouw aanbod.
 

Ben jij een kei in vloggen, kun je lekker koken, spreek je vloeiend Spaans, bespeel je een bijzonder instrument of heb jij een ander verrassend talent? En vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan zoeken wij jou!

Voor ons sport- en cultuurstimuleringsprogramma Sjors, ontdek je talent! (op werkdagen tussen ca. 14.30 – 17.30 uur) zijn wij op zoek naar versterking van ons team ZZP’ers. We willen graag in contact komen met zelfstandige, flexibele en gemotiveerde workshop-docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen). Wij zijn specifiek op zoek naar aanbieders op het gebied van nieuwe media (bv. bloggen, vloggen, videobewerking, computervaardigheden), taallessen, kooklessen en muziek (DJ, eigen tracks maken en instrumenten bespelen) en/of naar mensen die het leuk vinden om met de allerjongsten (4 tot 8-jarigen) aan de slag te gaan.

Natuurlijk komen we ook graag in contact met iedereen die ander, verrassend, gaaf aanbod heeft!

Voor meer info en de mogelijkheden te bespreken, kun je uiterlijk 30 april contact opnemen met Miranda van der Heul, coördinator ‘Sjors, ontdek je talent!’, via miranda@beweegteamwoerden.nl of 06-520 87 706 (bereikbaar op maandag en dinsdag). Voor meer informatie over ‘Sjors, ontdek je talent!’ 

kijk op www.beweegteamwoerden.nl.