Meedenken over duurzaam verwarmen in de gemeente Woerden?

Meedenken over duurzaam verwarmen in de gemeente Woerden?

Iedereen wil wonen en werken in warme huizen en gebouwen. Jij toch ook? In Nederland verwarmen we veel gebouwen met aardgas. Ook in gemeente Woerden. Maar bij het gebruik van aardgas komt CO2 vrij. CO2 verzamelt zich in de lucht en warmt de aarde op. Daarom maken alle Nederlandse gemeenten plannen om minder CO2 uit te stoten. Veel mensen in onze gemeente zijn hier al mee aan de slag. Inwoners leggen zonnepanelen op hun daken, ontwikkelaars bouwen duurzame huizen en de gemeente verduurzaamt haar organisatie. Maar om uiteindelijk de héle gemeente Woerden duurzaam warm te houden, is er meer nodig.

Samen met u wil de gemeente Woerden een plan maken over energie besparen en duurzame alternatieven voor aardgas om onze huizen duurzaam te verwarmen. Dit plan heet de Warmtevisie Woerden. Hoe zou u hierbij betrokken willen worden? Vul de vragenlijst in tussen 2 en 14 februari en laat het de gemeente weten! Meer informatie over de Warmtevisie Woerden vindt u www.woerden.nl/warmtevisie.

Vul de vragenlijst in en laat de gemeente weten hoe u mee wilt praten over de Warmtevisie Woerden! U vindt de vragenlijst via de volgende link www.su.vc/warmtevisiewoerden.