SJORS-DOCENTEN GEZOCHT

SJORS-DOCENTEN GEZOCHT

Welke talenten en/of kennis heb jij in huis en zou jij graag willen delen met de Woerdense jeugd?

Brede Scholen Woerden organiseert samen met Beweegteam Woerden het naschools activiteiten aanbod voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Woerden via het succesvolle programma “Sjors, ontdek je talent!”

De Woerdense leerlingen kunnen hun talenten ontdekken door middel van allerlei cursussen op het gebied van sport, muziek, theater, techniek, natuur etc. Ze kunnen leren koken, programmeren, timmeren, dansen, muziek maken en nog veel meer! Voor het totale aanbod, kijk op de website www.sjorsinwoerden.nl

De cursussen sluiten zo veel mogelijk aan op de schooltijden en vinden plaats in ruimtes van de scholen of van de (sport)verenigingen. De kinderen worden bij deze activiteiten begeleid door deskundige docenten. De Sjors-docenten laten de kinderen hun talenten ontwikkelen, plezier beleven bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en ze dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Ben jij zo’n deskundige docent, maar ben je nog geen Sjors-aanbieder? En lijkt het je leuk om jouw talent, kennis en enthousiasme over een activiteit te delen met leerlingen? Dan komen we graag in contact met jou!

We zoeken voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 zelfstandige, flexibele en gemotiveerde docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen). Wij zijn specifiek op zoek naar docenten op het gebied van nieuwe media (bv. bloggen, vloggen, videobewerking, computervaardigheden), techniek (zoals timmeren, programmeren, 3D printen en elektriciteit) en muziek (DJ, eigen tracks maken en instrumenten bespelen).

Wil jij volgend schooljaar ook een activiteit aanbieden in Sjors of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Miranda van der Heul, coördinator Brede Scholen Woerden, via: miranda@beweegteamwoerden.nl of 06-520 87 706.