Workshop-aanbieders gezocht voor het sport- en cultuurstimuleringsproject ‘Sjors, ontdek je talent!’

Workshop-aanbieders gezocht voor het sport- en cultuurstimuleringsproject ‘Sjors, ontdek je talent!’

‘Sjors, ontdek je talent!’ gaat na de herfstvakantie weer van start in Woerden! Dat betekent dat duizenden kinderen in onze regio komend schooljaar weer de kans krijgen om kennis te maken met jouw aanbod. Tenminste, als je meedoet natuurlijk!  

Wat is ‘Sjors’? 
‘Sjors, ontdek je talent!’ is het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsprogramma in de gemeente Woerden. Door Sjors schrijven zich jaarlijks ongeveer 1500 kinderen in voor het gevarieerde aanbod van cursussen, workshops en andere activiteiten op het gebied van cultuur, sport, techniek, natuur etc… De kinderen kunnen leren programmeren, dj’en, apparaten uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, een muziekinstrument bespelen, koken, meedoen aan verschillende sporten, wetenschappelijke proefjes uitvoeren, graffiti leren spuiten, circus activiteiten doen en nog veel meer! Voor het totale aanbod, kijk op de website www.sjorsinwoerden.nl. Door deze activiteiten ontdekken de kinderen hun eigen talenten, leren ze nieuwe dingen en hebben ze vooral heel veel plezier! 

Om dit programma voor alle kinderen in de hele gemeente Woerden elk jaar weer te kunnen realiseren en uitdagend te houden, willen we met zoveel mogelijk verschillende aanbieders samenwerken! 

Ben jij een deskundige docent, maar ben je nog geen Sjors-aanbieder? En lijkt het je leuk om jouw talent, kennis en enthousiasme over een activiteit te delen met leerlingen en daarmee bij te dragen aan hun ontwikkeling? Dan komen we graag in contact met jou! 

We zoeken voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 zelfstandige, flexibele en gemotiveerde docenten, die ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen en in het bezit zijn van een VOG (of bereid zijn om die aan te vragen). Wij zijn specifiek op zoek naar docenten op het gebied van nieuwe media (bv. bloggen, vloggen, videobewerking, computervaardigheden), techniek (zoals timmeren, programmeren, 3D printen en elektriciteit) en muziek (DJ, eigen tracks maken en instrumenten bespelen).
Maar mocht jij een andere, toffe activiteit aan kunnen bieden die niet in het bovenstaande rijtje staat, neem dan ook gerust contact met ons op.

Voor meer info en om je aan te melden als Sjors-aanbieder kun je uiterlijk 31 mei contact opnemen met Miranda van der Heul, coördinator ‘Sjors, ontdek je talent!’, via miranda@beweegteamwoerden.nl of 06-520 87 706 (bereikbaar op maandag en dinsdag). Aanbieders kunnen zich ook voor uiterlijk maandag 12 juli 2021 zelf registreren via www.sjorsinwoerden.nl.