Spoor van Hoop

Spoor van Hoop

Van zaterdag 17 april tot en met maandag 24 mei loopt er een Spoor van Hoop dwars door Woerden en Zegveld. Bij 12 haltes van hoop (10 in Woerden, 2 in Zegveld) vertellen verschillende maatschappelijke initiatieven hoe zij het in deze tijd volhouden En hoe zij hun hoop invulling geven en hoe inwoners zelf hoop kunnen geven.

Elke halte van Hoop heeft een QR-code die gelinkt is aan een korte video. Voor het bekijken van die video heb je onderweg een telefoon/tablet met mobiel internet nodig. De route kan overal worden begonnen, de haltes zijn door elkaar te bezoeken en over meerdere dagen te verspreiden. Dit Spoor van Hoop kan wandelend, fietsend, skatend, of met de auto of scootmobiel worden afgelegd. Je hoeft geen tijdsblok te reserveren.

Op deze pagina kun je je aanmelden om dit Spoor van Hoop te volgen, of om aan het eind de oplossing van het Spoor van Hoop door te geven.

Bij aanmelden ontvang je de exacte locaties van de 12 haltes op de mail en meer informatie aan de hand van een instructievideo.

Veel plezier en inspirerende verhalen op dit Spoor van Hoop