Top 2000 kerkdienst

Nog een paar weken en dan is het weer zo ver. De Top2000 kerkdienst! Op vrijdag 29 december om 20.00 uur zal de Kruiskerk in Woerden omgetoverd zijn tot een prachtige plek waar geloof en popmuziek samen komen. Dominee Gertjan Robbemond zal de bezoekers meenemen op reis met als thema “Onderweg”. De A-mazingband  (Marcel Kooijman op piano, Daniel Wouters op basgitaar, John Kusters op gitaar, Dick van Vliet op drums en Patricia Boll zang) zal de muziek deze avond verzorgen.

Voor de dienst is er tijd om een kopje koffie of thee. Na de dienst is er de tijd om elkaar te ontmoeten. Er wordt gezorgd voor diverse hapjes, er zijn interessante vragen om te beantwoorden en er is een photobooth om een onvergetelijke herinnering aan deze avond vast te leggen. Voor het drankje na afloop vragen we om een kleine bijdrage. Ook is er een collectepot voor uw vrijwillige bijdrage om deze avond mogelijk te maken, dus neem uw portemonnee of uw pinpas mee.

Omdat we drukte verwachten is het nodig om vooraf (gratis) tickets te reserveren. Meer informatie vind je op www.top2000kerkdienst.nl/woerden.


We nemen je mee op een prachtige reis, en hopelijk zien we je op 29 december!